Naya Rivera
Volledig scherm
Naya Rivera © Photo News

Lichaam gevonden bij meer waar Naya Rivera verdween

CelebritiesDe politie heeft maandag een lichaam gevonden op de plek waar actrice Naya Rivera (33), vooral bekend van de hitserie ‘Glee’, verdwenen is. Dat meldt Sky News. Er is nog niet bevestigd of het om het lichaam van de actrice gaat.

3 reacties

 • Jesse Champagne

  11 maanden geleden
  May she be in peace❤️
 • Michele Ruyssinck

  11 maanden geleden
  RIP
 • Wim Marien

  11 maanden geleden
  Rip
 1. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
  Celebrities

  Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

  Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.
 2. Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”
  Celebrities
  1

  Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdruk­te wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelij­ke popster”

  Demi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.