Liam Payne
Volledig scherm
Liam Payne © Photo News

Liam Payne openhartig over tijd in One Direction: “Het was mijn dood geweest”

CelebritiesLiam Payne (26) heeft in de podcast ‘Table Manners with Jessie Ware’ nog eens teruggeblikt op zijn tijd in de boyband One Direction. Zijn herinneringen zijn echter niet zo rooskleurig. “Ik verloor alle controle", klinkt het onder meer. 

0 reacties

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. BINNENKIJKEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen

  Als je een villa van 11 miljoen euro wil kopen, moet je bij Britney Spears zijn. De zangeres wil zes maanden nadat ze het gigantische huis kocht, het alweer verkopen. Zij en haar partner hebben het gevoel dat ze er niet genoeg privacy krijgen. De villa heeft zes slaapkamers, een zwembad, een wijnkelder en een cinemazaal. De woonst zomaar gaan bezichtigen gaat niet. Je mag enkel een kijkje komen nemen op uitnodiging.
 1. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.