Liam Gallagher en z'n verloofde Debbie.
Volledig scherm
Liam Gallagher en z'n verloofde Debbie. © Instagram

Liam Gallagher stelt huwelijk toch uit tot na coronacrisis

CelebritiesVoormalig Oasis-frontman Liam Gallagher (47) heeft z'n huwelijk met vriendin Debbie Gwyther (36) toch maar een jaar uitgesteld. Nochtans zei hij onlangs dat het coronavirus geen struikelblok zou vormen voor de festiviteiten, maar daar is hij nu toch van teruggekomen. 

0 reacties

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres
  Muziek

  “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres

  Mensen op sociale media waren niet gediend met de onsportieve reactie van Adele (34) op de winst van Harry Styles (28). De zanger won een Grammy voor ‘Album van het Jaar’, maar volgens fans was Adele het duidelijk niet eens met deze keuze. In een video gemaakt uit de zaal zie je de aanwezigen rechtstaan en applaudisseren voor Styles, maar Adele blijft rustig zitten. Zangeres Lizzo (34) maakt nu komaf met de roddels. Ze ontkracht het gerucht met behulp van een TikTok-video. Ze filmde hoe Harry na zijn winst het podium opklom. Op de achtergrond hoor je Adele samen met Lizzo roepen en zingen voor de winnaar. Alles lijkt dus nog koek en ei tussen de supersterren.