Mich en Janis Winehouse.
Volledig scherm
Mich en Janis Winehouse. © AP

Levensgroot beeld van Amy Winehouse onthuld

Op de geboortedag van Amy Winehouse is vandaag in Londen een bronzen standbeeld van de zangeres onthuld. Het is te vinden in haar oude buurt Camden op de Stables Market, niet ver van het huis waar de zangeres in juli 2011 overleed.

 1. Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd

  Jarenlang was hij een van de populairste acteurs in Hollywood én een van de meest begeerde vrijgezellen op de markt. Maar ondertussen ziet het leven van James Franco (43) er helemaal anders uit. Nadat de acteur door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik, keert ook zijn beste vriend Seth Rogen (39) hem nu de rug toe. “Momenteel niet meer van plan om nog met hem samen te werken”, klonk het in interview met Sunday Times. De gloriejaren van de voormalige golden boy zijn dan ook voorgoed verleden tijd.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"