Leonardo Dcaprio en Eden Polani
Volledig scherm
Leonardo Dcaprio en Eden Polani © Instagram/WireImage

Leonardo DiCaprio (48) onder vuur om ‘date’ met 19-jarig model, maar foto is niet wat hij lijkt

CelebritiesDat ‘Titanic’-acteur Leonardo DiCaprio (48) opnieuw een afspraakje had met een veel jongere vrouw, daar kijkt niemand meer van op. Maar dit keer was het nog net iets opvallender. Want het roodharige model Eden Polani (19) is niet alleen jonger dan 25, ze is zelfs nog maar een tiener. Het nieuws zorgde voor een stroom aan kritische reacties van prominenten, maar de veelbesproken foto van hun ‘date’ zou niet zijn wat die lijkt.

36 reacties

 • roger welter

  3 weken geleden
  Zalig toch !
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Wat kan men anders van een kind verwachten vn die leeftijd? Bekendheid en geld, zou ze ook met hem samen zijn moest hij een bouwvakker, vrachtwagens bestuurder of stratenmaker zijn? Neen in geen honderd jaar dergelijke kinderen want een vrouw is het nog niet doen dig enkel voor het geld .
 • Maurice Van der Leene

  1 maand geleden
  Ja veel van die vrouwen willen de ganse dagen in de spotlichts en in de belangstelling staan kijk maar op Facebook het staat er vol van veel van die vrouwen en mannen moeten nu eenmaal de ganse dagen in de belangstelling staan ze kunnen niet meer zonder en kunnen geen normaal leven niet meer leven want moest je hun Facebook afnemen binnen de kortste keren belanden ze in een depressie 🙄
 • Paul Boeie

  1 maand geleden
  Wel elke de vos , ik zeg niet dat ze allemaal voor hem zouden vallen maar nen hoop van rond zijn leeftijd vallen hoor ... en hoe hij eruit ziet speelt geen rol , die zweer in zijn achterzak doet t werk .
 • Gerard Dochy

  1 maand geleden
  Misschien is 't een "zakelijke transactie": Leo maakt hen bekend en wegwijs in zijn wereldje, en hij mag zich nog eens jong voelen.
 1. Oscarwinnares Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Oscarwinna­res Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt

  Gwyneth Paltrow (50) staat momenteel voor de rechter wegens vluchtmisdrijf na een skiongeval, amper een week nadat ze in opspraak kwam voor haar ongezonde dieet. De eens zo gevierde actrice staat steeds vaker bekend om haar bizarre praktijken. Van ontploffende vaginakaarsen en een promostunt met peperdure luiers, tot het verspreiden van ronduit gevaarlijke pseudowetenschap. De Oscarwinnares choqueert met sekskits van 4.000 euro en ‘de geur van orgasmes’, maar is verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt.
 1. Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol
  celebrities

  Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol

  Lijkt Courteney Cox (58) meer op haar personage in ‘Friends’ dan ze zelf wil toegeven? Courteney blijkt alvast even ‘kuisziek’ als Monica in de populaire sitcom, want ze doet er alles aan om haar ‘Walk of Fame’-ster in ere te houden. De actrice kreeg haar plaatsje op de Hollywood Boulevard in februari. Ze is er nog steeds zo trots op dat ze ervoor zorgt dat de ster altijd blinkt door zelf te gaan poetsen. Tegelijk geeft ze ook de tegels van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon een flinke beurt.
 2. Amal Clooney ontvangt eredoctoraat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacircus”
  celebrities

  Amal Clooney ontvangt eredocto­raat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacir­cus”

  Amal Clooney (45) heeft een eredoctoraat gekregen aan de KU Leuven, voor haar werk als mensenrechtenactiviste. Het doctoraat is uitgereikt op de campus in Kortrijk. De pers mocht er geen beelden van maken. Alleen de unief zelf mocht filmen en de beelden pas vrijgeven als zij ze zelf had goedgekeurd. En ook echtgenoot George Clooney (61) liet ze liever thuis. Alles om te vermijden dat de uitreiking zou uitdraaien op een mediacircus.