Larry King werd 87 jaar oud.
Volledig scherm
PREMIUM
Larry King werd 87 jaar oud. © Getty Images

Larry was ‘King’ van talkshows, maar gebroken na gokverslaving, acht scheidingen en het verlies van twee kinderen

CelebritiesLarry King - geboren als Lawrence Zeiger - is op 87-jarige leeftijd overleden. De talkshowhost werd begin dit jaar opgenomen in het ziekenhuis omdat hij besmet was met corona en overleed uiteindelijk aan de gevolgen van het virus. Met zijn talkshow ‘The Larry King Show’ werd de Amerikaan wereldberoemd, maar naast zijn interviews was ook zijn privéleven altijd veelbesproken. “Het waren de 10 verdrietigste minuten uit mijn leven”, verklaarde Larry toen hij op pensioen vertrok. Maar na acht scheidingen, een zoon waar hij geen weet van had, twee faillissementen, een gokverslaving én het recente overlijden van twee van zijn kinderen op drie weken tijd, bleek dat uiteindelijk een understatement.

4 reacties

 • Isabelle Cazé

  1 maand geleden
  Rust zacht
 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  Een rijk gevuld leven zo te lezen. Hopelijk was hij gelukkig met al zijn echtscheidingen. Het zal het wel veel geld gekost hebben.
 • Peter Berg

  1 maand geleden
  Geweldige talkshow host. Stelde altijd de juiste, harde vragen en ging niets uit de weg.
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  RIP, en.. Hoe ouder dat je wordt hoe groter de kans dat je je eigen kinderen ziet wegvallen.
 1. Dominatrix uit Hollywood veroordeelt Armie Hammer: “Als je kickt op kannibalisme, moet je een professional in dienst nemen”
  Celebrities

  Dominatrix uit Hollywood veroor­deelt Armie Hammer: “Als je kickt op kannibalis­me, moet je een professio­nal in dienst nemen”

  De Amerikaanse acteur Armie Hammer (34) zou geen spoor van getraumatiseerde vrouwen achter zich gelaten hebben als hij zijn vreemde seksuele fantasieën samen met een professional zou hebben beleefd. Dat zegt Hollywood-dominatrix Jenny Nordbak, die naar eigen zeggen wel eens vaker bekende gezichten over de vloer krijgt. “Er is niets mis met kicken op kannibalisme. Maar wél als je er partners bij betrekt die daar geen interesse in hebben.”
 2. ‘The Father’-acteur Anthony Hopkins is al jaren vervreemd van dochter Abigail: “Ik kijk niet meer achterom”
  Celebrities

  ‘The Fa­ther’-ac­teur Anthony Hopkins is al jaren vervreemd van dochter Abigail: “Ik kijk niet meer achterom”

  Zondagavond greep Anthony Hopkins (83) nét naast een Golden Globe voor zijn rol in ‘The Father’. Daarin speelt hij een dementerende man die wordt verzorgd door zijn dochter (Olivia Colman). In het echte leven lijkt het onwaarschijnlijk dat Hopkins in een gelijkaardige situatie door zijn eigen dochter zou worden verzorgd, want de twee zijn al jaren van elkaar vervreemd.
 3. Talkshowlegende Larry King overleden op 87-jarige leeftijd
  Celebrities

  Talkshowle­gen­de Larry King overleden op 87-jarige leeftijd

  Talkshowlegende Larry King is zaterdagochtend overleden op 87-jarige leeftijd. Dat meldt Ora Media, het bedrijf waarvan de Amerikaanse presentator medeoprichter is, op Twitter. Het tv-icoon, dat onder andere bekend is van z’n talkshow ‘Larry King Live’ op CNN en meer dan 50.000 interviews op z'n conto heeft, werd begin dit jaar nog opgenomen in het ziekenhuis van Los Angeles nadat hij besmet raakte met het coronavirus.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"