Lady Gaga deelt regelmatig kiekjes met haar fans op Twitter.
Volledig scherm
Lady Gaga deelt regelmatig kiekjes met haar fans op Twitter. © UNKNOWN

Lady Gaga toch niet zo populair als iedereen dacht?

Lady Gaga mocht als onbetwiste Twitterkoningin dan wel als eerste de kaap van 20 miljoen volgers bereiken, de Amerikaanse popprinses is mogelijk een pak minder populair dan we allemaal dachten. De nieuwswebsite 'The Huffington Post' ontdekte immers via een tool van de microblogsite dat maar liefst 72 procent van Gaga's 29 miljoen volgers vals of inactief is.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.