Lady Gaga ontroostbaar na ontvoering 2 hondjes en schietpartij op hondenuitlater: beloning van 500.000 dollar voor ultieme tip

CelebritiesRyan Fischer (30), de hondenuitlater van popzangeres Lady Gaga, is woensdagavond op straat neergeschoten in Hollywood. Hij kreeg vier kogels in de borst, waarna twee van de drie hondjes van Gaga gestolen werden door de daders. De zangeres heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor wie meer informatie kan bezorgen over de misdaad. Ondertussen zijn ook beelden opgedoken van de overval en schietpartij zelf.

  1. Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”
    Play
    Celebrities

    Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”

    Na maandenlange verwijten op sociale media zegt Kanye ‘Ye’ West (45) ‘sorry’ tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). De twee trouwden in 2014 en kregen vervolgens vier kinderen. Maar in 2021 maakte ze bekend dat ze zouden scheiden. Die beslissing viel niet goed bij Ye, waardoor hij Kim en haar omgeving begon te belagen op sociale media. Hij pestte haar ex-vriend Pete Davidson en zei dat Kim niet voor hun kinderen zorgde. West besloot nu om zich te verontschuldigen in een interview in het Amerikaanse tv-programma ‘Good morning America’. “Ik wil dat zij rust heeft in haar hoofd, zodat ze voor onze kinderen kan zorgen.”