Selena Gomez en Lady Gaga laten hun Instagramprofiel een week lang overnemen.
Volledig scherm
Selena Gomez en Lady Gaga laten hun Instagramprofiel een week lang overnemen. © AP/EPA

Lady Gaga en Selena Gomez laten Instagramprofiel overnemen door Black Lives Matter-organisaties

CelebritiesDe miljoenen volgers van Selena Gomez (27) en Lady Gaga (34) krijgen de komende dagen op de Instagrampagina’s van de zangeressen niet te zien wat ze gewoonlijk zien. Ze kondigden beiden aan dat ze hun account laten overnemen door verschillende gezichten en organisaties uit de Afro-Amerikaanse gemeenschap in het teken van Black Lives Matter.

 1. Zo verschillend reageren Hollywood-sterren op de rellen in hun land: “Sommige celebs willen nu gewoon zichzelf promoten”
  PREMIUM
  Celebrities

  Zo verschil­lend reageren Hollywood-ster­ren op de rellen in hun land: “Sommige celebs willen nu gewoon zichzelf promoten”

  “Heel wat grote sterren hebben intussen hun interviews afgezegd om vervelende vragen te vermijden. En sommigen zien het als de nieuwste ‘trend’ om zichzelf te promoten.” Hoewel heel wat celebs openlijk de dood van George Floyd veroordelen en de ‘Black Lives Matter’-beweging steunen - zangeres Halsey trok bijvoorbeeld mee de straat op en George Clooney schreef een heus essay -, is er ook een groep die zich opvallend stil houdt. Onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels, die de protesten van dichtbij volgt in LA, maakt de balans op.
 1. Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’
  PREMIUM
  Muziek

  Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’

  Fans moesten heel wat geduld hebben, maar na een kleine vertraging bracht Lady Gaga (34) vrijdagnacht haar zesde studioalbum ‘Chromatica’ uit. Daarmee keert de excentrieke zangeres eindelijk terug naar haar roots in de popmuziek, meer dan 12 jaar na haar spraakmakende start in de industrie. En de wereld verwelkomt haar met open armen, want de plaat steeg onmiddellijk na release in meer dan 73 landen naar de eerste plaats. De single ‘Rain On Me’ breekt records en met miljoenen plays was Gaga de meest beluisterde vrouwelijke artiest op Spotify. Lady Gaga is terug en kroont zich tot onbetwiste popkoningin.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie