Kritiek op Julia Fox na vreemd advies op TikTok: “Geef kinderen huishoudspullen in de plaats van speelgoed”

CelebritiesJulia Fox (32) krijgt veel kritiek over zich heen nadat ze een TikTok plaatste waarin ze zegt dat kinderen meer in het huishouden zouden moeten werken. Ze raadt ouders aan om hun kids kleine huishoudspullen te kopen in de plaats van speelgoed. Veel mensen vonden dat haar opmerking niet oké was en dat kinderen niet horen te werken. De ‘Uncut Gems’-actrice kwam snel weer op het socialemediaplatform om zich zelf te verdedigen. “Ik wil niet dat mijn zoon later verwacht dat een vrouw alles voor hem zal doen en opkuisen. Dat laat ik niet toe.”

5 reacties

 • dirk belis

  5 maanden geleden
  Sociale media idioterij weeral op zen best. Mensen moeten eens superdringend gaan stoppen met zulke idioten te geloven.Een kind heeft speelgoed nodig! en dat kan evengoed tesamen gebeuren met opvoeding thuis en thuiswerkjes zoals je bed maken en helpen in de keuken etc. Dar gebeurde vroeger ook.Maar de moderne jeugd heeft dus blijkbaar geen tijd voor dingen wat vroeger iedereen! deed..
 • Lesley Huyens

  5 maanden geleden
  En gelijk heeft ze. Ik heb mijn zoontje van bijna 3 jaar een keuken gegeven om zich mee bezig te houden, zodat hij inderdaad leert dat niet alleen meisjes in de keuken moeten staan. En regelmatig speelt hij met potten uit de kast of geef ik hem een borstel want mijn zoon zal later niet moeten denken dat omdat hij een man is hij niks moet doen in het huishouden
 • Ludovic De Beuckeleer

  5 maanden geleden
  hoe beroemder hoe zotter ze zijn.
 • Andy Van de velde

  5 maanden geleden
  Moest iedereen tiktok en andere sociale media rommel buiten gooien zou het leven een stuk aangenamer worden!
 • ronny cuypers

  5 maanden geleden
  Verstandige dame. En voor het kind maakt het niks uit dat er een drumstel staat dan wel enkele potten en pannen en wat lepels.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.
 1. “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson
  PREMIUM
  Celebrities

  “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson

  Seksfeestjes in de Playboy-mansion, het triootje van een beroemde Hollywoodacteur... De memoires van Pamela Anderson (55) moeten nog verschijnen, maar het is nu al duidelijk dat ze geen onderwerp uit de weg gaat. In de eerste vrijgegeven fragmenten vertelt de ‘Baywatch’-actrice niet alleen over haar wilde leven in Hollywood, maar laat ze ook voor het eerst in haar ziel kijken. Ze vertelt openlijk over gewelddadige relaties en het misbruik waar ze als kind mee te maken kreeg. “Als je vriend zijn penis staat te wassen aan de gootsteen, dan weet je dat hij je bedriegt.”
 2. Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley

  Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders uit dan haar gewoonlijke handtekening.” Priscilla heeft nu officieel bezwaar aangetekend tegen het testament van haar dochter en vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.