EPA
Volledig scherm
© EPA

“Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd in Las Vegas”

CelebritiesKourtney Kardashian (42) en Travis Barker (46) zijn in het huwelijksbootje gestapt, zo meldt TMZ. De twee zijn volgens de entertainmentsite in de nacht van zondag op maandag getrouwd in een trouwkapel in Las Vegas, enkele uren na de uitreiking van de Grammy Awards, waar ze allebei aanwezig waren. Op haar Instagramaccount laat Kourtney wel weten dat er “with no license” werd getrouwd en dat het dus nog niet voor echt is. 

 1. Kourtney Kardashian in menopauze na ivf-behandeling: “Niet de meest geweldige ervaring”
  Celebrities

  Kourtney Kardashian in menopauze na ivf-behande­ling: “Niet de meest geweldige ervaring”

  Kourtney Kardashian (42) heeft in de nieuwe trailer voor haar realityshow ‘The Kardashians’ onthuld dat haar pogingen om een baby te verwekken via in-vitrofertilisatie haar “in de menopauze brachten”. Verder vertelt ze ook dat de behandeling gewichtstoename veroorzaakte en dat ze daardoor overspoeld werd met “onbeschofte” opmerkingen over haar lichaam op onder andere Instagram.
 2. Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”
  Play
  Celebrities

  Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”

  Amal Clooney (44), de vrouw van George Clooney (61), verklapt dat er een zanger schuilt in haar echtgenoot. George, die samen met Amal aanwezig was op de Albie Awards - een initiatief van de Clooney Foundation -, grapt dat hij het jammer vindt niet te mogen zingen tijdens de awardshow. Waarop Alba hem meteen wat extra zelfvertrouwen geeft: “Ik vind dat je een heel goede zanger bent.”