Aziz Ansari met zijn 'Time's Up'-speld op de afterparty van de Golden Globes.
Volledig scherm
Aziz Ansari met zijn 'Time's Up'-speld op de afterparty van de Golden Globes. © Getty Images

Komiek Aziz Ansari beschuldigd van seksueel misbruik: "Verreweg de slechtste ervaring die ik al met een man had"

De Amerikaanse komiek en acteur Aziz Ansari, die een voorvechter is voor vrouwenrechten en zichzelf een feminist noemt, is door een 22-jarige vrouw met wie hij in september een date had, beschuldigd van seksueel misbruik. De vrouw besloot met haar verhaal naar buiten te treden toen ze Ansari een Golden Globe zag winnen terwijl hij een button van ‘Time’s Up’ opgespeld had.

40 reacties

 • Laurent Van De Velde

  5 jaar geleden
  Ze heeft twee keer zijn sigaar afgezuigd en dan komt ze met zo een verhaal.... Te gek voor woorden, of ging ze monopolie spelen bij hem thuis??
 • Solange Declerck

  5 jaar geleden
  Om te beginnen, waarom is ze mee naar zijn appartement gegaan??
 • Jurgen Meurs

  5 jaar geleden
  Dit leest wel echt als "het was niet zo'n leuke date maar er valt misschien nog een graantje mee te pikken van de hele #metoo affaire". Als volwassen man mag je al niet meer met kinderen spelen als het de jouwe niet zijn en als we zo doorgaan moet je ook niet meer proberen om een date vast te krijgen.
 • marc werbrouck

  5 jaar geleden
  Op geld belust wijfje...Meegaan naar appartement, dan te vlug sex hebben die volgens het kind dan nog niet eens OK was. Straf verhaal. Er bestaat nog altijd een woord : NEE. Voor de rest zwijg je beter over een onenightstand!
 • Fabian Couckelaere

  5 jaar geleden
  Uit heel dit relaas zie ik nergens een vorm van dwang. Ik zie enkel een klungelige geilaard en een vrouw die meer romantiek wou. Metoo is een giftige heksenjacht geworden.