Kit Harington als hoofdpersonage Jon Snow in 'Game Of Thrones'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kit Harington als hoofdpersonage Jon Snow in 'Game Of Thrones'. © Photo News

Kit ‘Jon Snow’ Harington geeft ‘Game of Thrones’ de schuld van zijn mentale problemen: “Ik leefde als opgejaagd wild”

CelebritiesBijna een decennium lang was hij dé held van de internationale televisie: Kit Harington (34) speelde de hoofdrol in de bejubelde HBO-reeks ‘Game of Thrones’, nog altijd de meest succesvolle tv-serie ter wereld. Maar wat het begin van een lange, lucratieve carrière in de showbizz had kunnen zijn, draaide uit op een sisser: Kit verdween na het eind van de reeks volledig uit de spotlights. Vandaag vertelt hij eindelijk waarom, en de reden is veel triester dan verwacht. Zelfs de trouwste fans moeten het toegeven: we know nothing about Jon Snow. “Mijn leven was fucking angstaanjagend. Ik ben er altijd voor weggelopen, maar dat doe ik nu niet meer.” 

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Misschien eerst het script lezen voor je iets tekent.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.