Scarlett Johansson, Angelina Jolie en R. Kelly.
Volledig scherm
PREMIUM
Scarlett Johansson, Angelina Jolie en R. Kelly. © AP/Getty

Kindermisbruik, miljoenendiscussies en de scheiding van de eeuw: de rechtbank draait overuren in Hollywood

CelebritiesDe ‘hardest working people in showbusiness’? Dat lijken dezer dagen vooral advocaten, rechters en andere juristen te zijn. De meest ophefmakende beslissing van de voorbije maanden was misschien wel de vrijlating van Bill Cosby (84) op basis van procedurefouten, maar het werk stopt nooit. Terwijl het acteren en optreden nog altijd op een laag pitje staat, zorgen celebs van allerlei slag en allooi nog net niet voor files aan de rechtbank. Van Johnny Depp tot Britney: dit zijn de meest opvallende rechtszaken van Hollywood. 

2 reacties

  • Bart Dekort

    3 maanden geleden
    Acteurs hebben net hetzelfde aan de hand als de koningshuizen. Ze kunnen zich wel een hemels imago aanmeten, mede door het makkelijk verdiende geld, maar als het erop aankomt zijn het net zulk een stervelingen als wij. Gelukkig kunnen ze allemaal goed acteren en vallen de meesten niet van hun voetstuk.
  • Monique Stiers

    3 maanden geleden
    Het zal nooit gedaan zijn!!! Mensen ontbreken dat gevoel. Mijn hart bloed( constant) ze weren niet hoeveel pijn ze die kindjes doen. Is er een rechtvaardige wereld? Kijk naar Afghanistan. Het is triest, in-triest. En ik begrijp dat alles niet! Niet dat elkaar pijn doen. Waarom toch!!!!