Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © REUTERS

Kim Kardashian zwaar onder vuur door ‘toondoof’ advies aan vrouwen: “Kom zélf van je luie kont af en werk”

CelebritiesKim Kardashian (41) heeft woendag geen al te goede indruk gemaakt bij haar fans nadat ze enkele opvallende uitspraken deed in een interview met ‘Variety’. Daarin beweert ze dat “niemand nog wil werken” en spoort ze vrouwen aan om “van hun kont af te komen en keihard te werken”. Voor die opmerkingen werd ze dan ook op de vingers getikt op sociale media: “Makkelijk om te zeggen als je in een rijke familie bent geboren.” 

13 reacties

 • Moulay Youssef Alaoui Moulay Youssef Alaoui

  8 maanden geleden
  Rijken familie die hebben hun ziel verkocht aan tiktok en instagram. Ze kunnen geen maaltijd maken.. ze kunnen niks
 • Hans Dhulst

  9 maanden geleden
  De beste reactie die mensen kunnen doen is “stoppen met het volgen op allerlei social media”. TV en andere showbizz journalisten, programma’s haar geen aandacht of platform aanbieden, inkomsten zullen dalen en binnen 10jaar is hun bankrekening goed gezakt
 • Karine Roeland

  9 maanden geleden
  Werken doen ze niet, maar verdienen veel geld met hun reality-tv serie: Keeping Up with the Kardashians. Hier zijn er ook zo die dankzij tv geld verdienen.
 • Peter Van den broecke

  9 maanden geleden
  Denkt ook dat ze de heilige madonna is! Hoe kan je nu rijk worden door niks te doen? Goe voorbeeld voor de jeugd!
 • nicole desseyn

  9 maanden geleden
  Ze heeft in zekere zin gelijk als ge ziet wat er overdag van jong volk over straat loopt in plaats van te werken!
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.