Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © Evan Agostini/Invision/AP

Kim Kardashian reageert op kritiek die ze kreeg na ‘toondoof’ advies aan vrouwen: “Werd uit context gerukt”

CelebritiesKim Kardashian (41) heeft voor het eerst gereageerd  op de kritiek die ze kreeg nadat ze een uitspraak had gedaan over vrouwen in het bedrijfsleven die tot heel wat controverse leidde. Kim moedige vrouwen aan om “van hun kont te komen en te werken”, iets wat bij veel fans niet ten goede viel. De realityster benadrukt nu dat ze geen afbreuk wil doen aan het harde werk van andere vrouwen en dat haar uitspraken zonder context zijn beginnen circuleren. 

1 reactie

 • Johan Vloermans

  12 maanden geleden
  Van zodra dit soort weerstand krijgen op wat ze gezegd hebben is het direct: "Het is uit de context gerukt". Mensen die niet achter hun woord staan moeten geen uitspraken maken.
 1. Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”
  CELEBRITIES

  Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”

  De 14-jarige vete tussen de muzikale broers Liam (50) en Noel Gallagher (55) zou kunnen opgelost worden met één telefoontje. Die laatste laat weten aan zijn broer dat hij eindelijk wil verzoenen en spreekt zelfs van een mogelijke Oasis-reünie. Al lijkt Liam dat nog niet meteen van plan. “Hij heeft veel goed te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de fans”, klinkt het bij de muzikant.
 2. KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”
  Celebrities

  KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”

  Taylor Swift pakt uit met speciale stunts tijdens de optredens van haar Eras-tournee. Op een gegeven moment duikt de zangeres het podium in. Concertgangers op de tribunes zien langs boven hoe ze in een gat springt. Vervolgens kunnen ze op schermen zien hoe de zangeres naar de andere kant van het podium ‘zwemt’. Daar komt ze boven water in een andere outfit. Op sociale media zijn fans verbluft door de special effects. “Dit was het coolste deel van het optreden.”