Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © EPA

Kim Kardashian moet boete van 1 miljoen dollar betalen voor maken van reclame voor cryptomunt

CelebritiesKim Kardashian (41) moet een boete van 1,26 miljoen dollar betalen vanwege het maken van reclame voor een cryptomunt. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), de toezichthouder op de beurzen, heeft dit besloten omdat de realityster het betaalmiddel ‘onrechtmatig’ had aangeprezen.

 1. Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”
  Play
  Celebrities

  Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”

  Mariah Carey (52) ziet zichzelf dan wel als de ‘Queen of Christmas’, maar de koningin van het playbacken zal de Amerikaanse zangeres duidelijk nooit worden. Carey bracht op donderdag haar wereldhit ‘All I Want For Christmas’ tijdens de Thanksgiving Day Parade van het warenhuis Macy’s. Alleen is haar performance niet bepaald in de smaak gevallen bij haar fans…
 2. Na ontdekking van Alzheimer-gen: Chris Hemsworth stopt een tijdje met acteren
  Celebrities

  Na ontdekking van Alzheimer-gen: Chris Hemsworth stopt een tijdje met acteren

  ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth (39) heeft recent ondervonden dat hij een genetische aanleg heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Die ontdekking deed hij tijdens de opnames van de Disney+ documentaire ‘Limitless’, waarin hij test hoe je als mens langer kan leven. De acteur had veel moeite met de diagnose en heeft bijgevolg besloten om zijn carrière op een lager pitje te zetten: “Ik heb nood aan een pauze.”