Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © AFP

Kim Kardashian lanceert eigen 'true crime’-podcast: “Het is belangrijk dat mensen begrijpen hoe rot ons rechtssysteem is”

CelebritiesEen realityster, maar vooral ook een zakenvrouw. Kim Kardashian (41) zag opnieuw een gat in de markt en maakte er gretig gebruik van. Podcasts en waargebeurde misdaad: het is tegenwoordig een hit. Sinds maandag vind je ook ‘The System’, Kardashians podcast in het genre.

1 reactie

 • Roeland Van de Wal

  2 maanden geleden
  Zij kan het weten want haar vader Robert George Kardashian was een van de advocaten van OJ op zijn proces voor moord.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Countryzanger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”
  Play
  Celebrities
  3

  Countryzan­ger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”

  Zaterdag moest een topdag worden voor singer-songwriter Jake Flint en zijn kersverse bruid Brenda. Helaas veranderde hun trouwdag in een regelrechte hel toen Flint die nacht overleed. Hoe dat kon gebeuren, is voorlopig nog onbekend. De countryzanger werd 37 jaar oud. “We zouden nu onze trouwfoto’s moeten bekijken, maar in plaats daarvan moet ik kleding uitzoeken om mijn man in te begraven.”