EPA
Volledig scherm
© EPA

Kim Kardashian gedegouteerd door Kanye West na onthullingen van medewerkers: “Ze is bang voor wat er nog gaat komen”

CelebritiesKim Kardashian (42) ‘walgt’ van haar ex-man Kanye West (45) na zijn laatste uitspattingen. Enkele voormalige medewerkers van de Amerikaanse rapper beweren namelijk dat hij hen expliciete foto’s en video’s van de realityster heeft laten zien.

 1. “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson
  PREMIUM
  Celebrities

  “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson

  Seksfeestjes in de Playboy-mansion, het triootje van een beroemde Hollywoodacteur... De memoires van Pamela Anderson (55) moeten nog verschijnen, maar het is nu al duidelijk dat ze geen onderwerp uit de weg gaat. In de eerste vrijgegeven fragmenten vertelt de ‘Baywatch’-actrice niet alleen over haar wilde leven in Hollywood, maar laat ze ook voor het eerst in haar ziel kijken. Ze vertelt openlijk over gewelddadige relaties en het misbruik waar ze als kind mee te maken kreeg. “Als je vriend zijn penis staat te wassen aan de gootsteen, dan weet je dat hij je bedriegt.”
 2. Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel
  PREMIUM
  Celebrities

  Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel

  Hij is de enige kleinzoon van wijlen John F. Kennedy. Intelligent, knap en charismatisch. Maar of Jack Schlossberg, die op 19 januari 30 werd, ooit een rol van betekenis zal spelen op de politieke scene, is nog koffiedik kijken. Als het aan zijn moeder Caroline (65) ligt, alvast wel. Wie is die Kennedy die dweept met Dwayne Johnson en peddelt op East River in New York? “Hij heeft een zwak voor Rihanna en Kendall Jenner.”