Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © GC images

Kim Kardashian deelt trots de resultaten van haar lichaamsanalyse: “Mijn botten zijn 93-97 procent sterker dan bij de gemiddelde mens”

CelebritiesAls je dacht dat je alles al wist over Kim Kardashian (41), dan heb je het waarschijnlijk mis. De realityster deelde op Instagram trots de resultaten van haar bodyscan. 

3 reacties

 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  vergeet niet dat de aftakeling al begonnen is , we gaan dit nog eens vragen binnen 10 jaar . ook werkende mensen kunnend aar van mee spreken , wist u dat u vanaf 28 jaar oud u al bergaf gaat , u zal niet zien van binnen , maar het is al begonnen , zelfs de erste grijze haren duiken dan al op.
 • Yves Van Rossem

  2 maanden geleden
  Mijn botten zijn 93-97 procent sterker dan bij de gemiddelde mens ... dat zal alvast niet van te werken zijn :-)
 • gui van cutsem

  2 maanden geleden
  Elke dag vindt die donkerharige BARBIE iets voor in de krant te staan, straffe vrouw !!!!!!!
 1. Bruce Willis heeft de rechten op zijn gezicht niet verkocht
  CELEBRITIES

  Bruce Willis heeft de rechten op zijn gezicht niet verkocht

  Bruce Willis (67) kondigde in maart het einde van zijn acteercarrière aan vanwege een taalstoornis. Maar met behulp van artificiële intelligentie zou hij opnieuw te zien kunnen zijn op het witte doek. De geruchten deden dan ook de ronde dat Willis een comeback zou maken nadat hij de rechten op het gebruik van zijn gezicht had verkocht aan ‘Deepcake’, een bedrijf gespecialiseerd in deepfaketechnologie. Maar volgens zijn manager is daar niets van aan. “We hebben geen overeenkomst met dat bedrijf”, klinkt het.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe TikTok-video
  Play
  Celebrities

  Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe Tik­Tok-vi­deo

  Yolanda Hadid (58), moeder van supermodellen Bella (25) en Gigi (27) Hadid, reageert via TikTok op de kritiek die ze krijgt over haar manier van opvoeden. Het voormalige model wordt voornamelijk verweten dat ze haar dochters een slechte relatie met voeding heeft aangeleerd. Zo is te zien in een fragment van het Amerikaanse realityprogramma ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ hoe Yolanda aan haar dochter Gigi vertelt dat ze “enkel een paar amandelen mag eten wanneer ze zich slap voelt”. Als reactie op de commotie die ontstaan is bij de fans van haar dochters, heeft de moeder nu op TikTok een video geplaatst waarin ze gretig uit een kom amandelen eet die op haar hoofd staat.
 1. “Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld
  Celebrities

  “Als misbrui­kers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

  ‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.