Kim Kardashian
Volledig scherm
Kim Kardashian © GC images

Kim Kardashian deelt trots de resultaten van haar lichaamsanalyse: “Mijn botten zijn 93-97 procent sterker dan bij de gemiddelde mens”

CelebritiesAls je dacht dat je alles al wist over Kim Kardashian (41), dan heb je het waarschijnlijk mis. De realityster deelde op Instagram trots de resultaten van haar bodyscan. 

3 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 maand geleden
  vergeet niet dat de aftakeling al begonnen is , we gaan dit nog eens vragen binnen 10 jaar . ook werkende mensen kunnend aar van mee spreken , wist u dat u vanaf 28 jaar oud u al bergaf gaat , u zal niet zien van binnen , maar het is al begonnen , zelfs de erste grijze haren duiken dan al op.
 • Yves Van Rossem

  2 maanden geleden
  Mijn botten zijn 93-97 procent sterker dan bij de gemiddelde mens ... dat zal alvast niet van te werken zijn :-)
 • gui van cutsem

  2 maanden geleden
  Elke dag vindt die donkerharige BARBIE iets voor in de krant te staan, straffe vrouw !!!!!!!
 1. Dan toch verzoening tussen Sylvester Stallone en zijn ex-vrouw? Acteur deelt opvallende foto op Instagram
  Celebrities

  Dan toch verzoening tussen Sylvester Stallone en zijn ex-vrouw? Acteur deelt opvallende foto op Instagram

  In augustus raakte bekend dat Jennifer Flavin (54), de vrouw van ‘Rocky’-ster Sylvester Stallone (76), na 25 jaar een punt wilt zetten achter hun huwelijk. Maar amper een maand later verschijnt er nu wel een zeer opmerkelijke foto op zijn Instagrampagina, wat de hoop op een mogelijke verzoening doet oplaaien. Fans zien het rooskleurig in. “Ik hoop dat jullie elkaar hebben teruggevonden", klinkt het hoopvol.