KIJK. “We kunnen niet ademen! We zijn aan het stikken!”: Harry Styles legt concert in Colombia stil nadat 8 fans flauwvallen

CelebritiesPopster Harry Styles (28) heeft onverwacht zijn concert in Bogota in Colombia moeten stilleggen. Door de drukte in de eerste rijen aan het podium werd er veel geduwd en zouden zelfs acht fans zijn flauwgevallen. Op videobeelden, die je hierboven kunt bekijken, is te zien hoe Harry meteen probeert in te grijpen en de massa toespreekt: “Ik weet dat het een fantastisch optreden gaat worden, maar eerst moeten we ervoor zorgen dat iedereen veilig is.” De fans kregen uiteindelijk waterflesjes uitgedeeld en het optreden werd opnieuw hervat.

 1. Is de verdwenen vrouw van almachtige ‘Scientolo­gy’-leider na 16 jaar eindelijk gevonden?
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Is de verdwenen vrouw van almachtige ‘Scientolo­gy’-lei­der na 16 jaar eindelijk gevonden?

  Wáár is Shelly, de vrouw van Scientology-leider David Miscavige? Het is een vraag die nu al meer dan 16 jaar lang wordt gesteld. Sinds de Amerikaanse voor het laatst gezien werd tijdens de begrafenis van haar vader in 2007 leek ze compleet van de aardbol verdwenen. Er doken de wildste geruchten en theorieën op, maar antwoorden kwamen er nooit. Of toch tot nu, want één van de gewezen leden van de kerk beweert plots dat hij weet waar Shelly al die tijd zat. En daar heeft hij ook beelden van.
 2. Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabesmetting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”
  Celebrities

  Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabe­smet­ting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”

  Weinigen zullen goede herinneringen hebben aan de coronaperiode. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie beleefde ook Shania Twain (57) een traumatische ervaring. De zangeres werd enorm ziek en had op een bepaald punt zelfs moeite met ademen. Haar man zorgde er uiteindelijk voor dat ze per helikopter naar het ziekenhuis werd gebracht. “Een zeer enge en gevaarlijke periode.”
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.