Kevin Spacey
Volledig scherm
Kevin Spacey © Evan Agostini/Invision/AP

Kevin Spacey wijdt derde kerstvideo aan mensen die het zwaar hebben: “Je bent niet alleen”

CelebritiesGeen kerst zonder een videoboodschap van Kevin Spacey (61). De van misbruik beschuldigde acteur richt zich deze keer tot mensen die er in 2020 helemaal doorzaten of zitten. "Weet dat het beter wordt", spreekt hij zijn kijkers bemoedigend toe. De acteur noemt de kerstvideo bovendien "1-800 XMAS". De cijfers zijn de Amerikaanse equivalent van het nummer 1813 van de Zelfmoordlijn bij ons. 

2 reacties

 • Joey Starr

  2 jaar geleden
  Beschuldigd ja maar nooit veroordeeld. En door dit gedoe heeft men wel een van de beste acteurs vernietigd.
 • philippe claes

  2 jaar geleden
  Mooie boodschap toch ? Ik mis hem als acteur !
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. “Ze is geen supermodel, daarvoor is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door hun uitspraken in ‘America’s Next Top Model’
  Celebrities
  4

  “Ze is geen supermodel, ze is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door uitspraken in ‘America’s Next Top Model’

  De vroege jaren 2000 staan bekend voor de opkomst van realityreeksen. Ook ‘America’s Next Top Model’, een programma dat debuteerde in 2003, maakte hier deel van uit. Uit een recent opgedoken fragment blijkt nu dat deze reeks ook alles behalve gezond was voor ons zelfbeeld. Dat is ook deels te wijten aan juryleden Tyra Banks (48) en Janice Dickinson (67), die enkele opvallende uitspraken deden.