Kevin Hart
Volledig scherm
Kevin Hart © EPA

Kevin Hart verdedigt goede vriendin Ellen Degeneres: “Deze haat moet stoppen”

CelebritiesNadat eerder al onder anderen Portia de Rossi en Katy Perry hun steun uitspraken voor Ellen Degeneres, neemt nu ook komiek Kevin Hart (41) het voor haar op. De talkshowhost ligt momenteel onder vuur vanwege een vermeend “onvriendelijk werkklimaat” bij haar talkshow.

4 reacties

 • Lindsey Clauw

  1 jaar geleden
  Ze heeft het verdient. Het is niet omdat ze vriendelijk is tegen bekende mensen dat ze daarom achter de schermen vriendelijk is tegen "gewone" mensen
 • Jill VanHengel

  1 jaar geleden
  Ja begrijp het ook niet. Ze werd altijd als een van de sympathiekste beschouwd en dan volgt er een lastercampagne en is iedereen tegen haar. Sociale media dienen enkel om mensen te lynchen.
 • Peter Van den Broecke

  1 jaar geleden
  Het is omdat je bekend bent en centen hebt beste kevin,!!
 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Ja social media is een uitlaatklep voor gestoorde mensen. Ellen is zeker een prachtmens!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.