Britney Spears en Kevin Federline in 2006
Volledig scherm
Britney Spears en Kevin Federline in 2006 © AP

Kevin Federline: “Onze zoons willen Britney Spears al een paar maanden niet zien”

CelebritiesIn juni stapte Britney Spears (40) in het huwelijksbootje met Sam Asghari (28). Waren daarbij niet aanwezig: haar zoons Sean Preston (16) en Jayden (15). De reden? Ze willen hun moeder een tijdje niet meer zien, vertelt papa Kevin Federline (44) aan The Daily Mail. 

3 reacties

 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Mocht ze zich minder bloot geven , deze jongens schamen zich natuurlijk in haar
 • Anne JACOBS

  2 maanden geleden
  Ze is prettig gestoord maar mag er wel wezen! Mooie vrouw en men kan zien dat haar moraal tiptop is nu. Ik ben zeer gelukkig voor haar, eindelijk vrij, niet te vroeg om echt het leven met beiden handen te kunnen vastnemen, en zelf voor alles te mogen zorgen. Voor de kinderen is het wel hard heen en weer getrokken te worden.
 • Severine Cap

  2 maanden geleden
  Tja, hoe zou mijn dochter reageren moest ik naakt op het internet staan….en echt iets slechts heeft haar ex-man niet gezegd, dat het de beslissing van haar kinderen is zegt echter genoeg.
 1. Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottingen: “Je bent een pestkop én een grap”
  Celebrities

  Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottin­gen: “Je bent een pestkop én een grap”

  De ‘White Lives Matter’-stunt van Kanye ‘Ye’ West (45) viel bij heel wat mensen in slechte aarde, alsook bij modestyliste Gabriella Karefa-Johnson. Zij uitte haar mening op Instagram en daar was Ye niet mee gediend. Hij maakte meteen spottende opmerkingen, met alle gevolgen van dien. Topmodel Gigi Hadid (27) springt voor haar in de bres en zet de rapper op zijn plek. “Je zou willen dat je een percentage van haar intelligentie had”, klinkt het.
 2. Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”
  Play
  CELEBRITIES

  Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”

  De vechtscheiding tussen Angelina Jolie (47) en Bad Pitt (58) laait opnieuw op. De ‘Maleficent’-actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde tijdens de beruchte vlucht in 2016. De vermeende mishandeling kwam aan bod in de rechtszaak die loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, aldus Jolie, die naar eigen zeggen ook zelf door haar ex bij de haren werd gegrepen.
 3. Na alle schandalen keert Lindsay Lohan terug naar het scherm: “Acteren is zoals fietsen. Ik ben het nooit verleerd”
  CELEBRITIES

  Na alle schandalen keert Lindsay Lohan terug naar het scherm: “Acteren is zoals fietsen. Ik ben het nooit ver­leerd”

  Ooit één van Hollywoods veelbelovende jonge sterren, maar door hevig gebruik van drank en drugs bereikte haar carrière al snel een dieptepunt. Vandaag heeft Lindsay Lohan (36) haar leven eindelijk weer op de rails en is ze klaar voor haar langverwachte comeback. Op tien november keert de actrice terug naar het scherm in de romantische komedie ‘Falling for Christmas’ en in de toekomst zal ze in nog twee andere Netflix-films te zien zijn. En dat is volgens haar nog maar het begin. “Het geeft me zoveel vreugde om terug te acteren”, vertelt Lohan in een interview met ‘The Hollywood Reporter’.