Bob Saget en Kelly Rizzo
Volledig scherm
Bob Saget en Kelly Rizzo © FilmMagic

Kelly Rizzo, weduwe van Bob Saget, post voor het eerst sinds zijn overlijden

CelebritiesKelly Rizzo (42), de weduwe van acteur Bob Saget, spreekt voor het eerst over haar overleden echtgenoot nadat hij afgelopen vrijdag werd begraven. Rizzo deelde een foto van Saget en haarzelf op haar Instagram-account waarin ze vertelt over haar verlies. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Freek blijft slapen bij influen­cers­kop­pel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Céline Dept en Michiel Callebaut zijn samen CEMI voor hun meer dan 15 miljoen volgers op Youtube en TikTok. Influencers, pur sang, en van het eerste uur. Met meerdere keren per week nieuwe filmpjes over voetbal, voetbaltruukjes, online trends en creatieve challenges. Ze hebben een eigen kledinglijn, eigen schoenen, een Gouden K (van Ketnet) voor een uit de hand gelopen coronalied, en bijna een eigen achtbaan in Plopsaland. Al stak een online petitie daar toen een stokje voor. Kortom: beroemdheden. Freek Braeckman mag bij hen blijven slapen en krijgt een uniek beeld achter de schermen van het populairste influencersduo van het land.
 3. LIVE. Voormalige managers van Johnny Depp getuigen: “Het was steeds moeilijker om met hem samen te werken”
  Play
  Celebrities

  LIVE. Voormalige managers van Johnny Depp getuigen: “Het was steeds moeilijker om met hem samen te werken”

  Dag 19 van de rechtszaak die Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex, Amber Heard (36). Stilletjesaan naderen we het einde van deze explosieve zaak. Voorlopig is het nog steeds aan het team van Amber Heard om met getuigen te komen. Normaal zou vandaag onder andere Ellen Barkin op de rooster gelegd worden. De actrice vertelde eerder al over een incident waarbij Depp flessen wijn naar haar hoofd slingerde tijdens filmopnames.