Keanu Reeve
Volledig scherm
Keanu Reeve © EPA

Keanu Reeves veilt virtuele date voor het goede doel

CelebritiesKeanu Reeves stelt een kwartiertje van zijn leven beschikbaar om met een gelukkige winnaar virtueel op date te gaan en zo geld op te halen voor het goede doel. Volgens The Hollywood Reporter gaat het om Camp Rainbow Gold, een instelling die kinderen met kanker en hun families helpt.

3 reacties

 • Elly Snoekx

  1 jaar geleden
  Wat zou het mooi zijn niet te oordelen !
 • Maarten Verhaegen

  2 jaar geleden
  Anthony, Keanu Reeves is een van de meest geliefde en meest sympathieke, vriendelijke celebs die er zijn. Hij heeft al heel veel gedaan voor goede doelen, al veel van zijn miljoenen weggegeven, zelf al veel miserie meegemaakt en gedraagt zich als een normaal persoon ongeacht zijn sterstatus. Dus ja, hij verdient zeker een standbeeld. Wat heb jij zoal gedaan voor een goed doel?
 • Anthony Vandooren

  2 jaar geleden
  15 volledige minuten.. Wat een opoffering zeg, maak maar rap een standbeeld voor die mens
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.