EPA
Volledig scherm
© EPA

Keanu Reeves, de wereldster die altijd gewoon is gebleven

CelebritiesActeur Keanu Reeves (54) is een raadselachtig figuur. Zijn bankrekening is dankzij zijn kassuccessen goed gevuld, en toch kiest hij voor een bescheiden leven. En ondanks enkele tragedies in zijn privéleven, heeft hij de hoop op de liefde nog niet opgegeven. “Het spijt me dat mijn bestaan niet groots of subliem is”, verontschuldigt de Hollywoodster zich bij het grote publiek.

9 reacties

 • Marjan Frankie

  1 maand geleden
  De enige Logica zelve komt van een echt hart Houden zo
 • Rose Moelans

  1 jaar geleden
  Een prachtige man en eerlijk is hij ook
 • Aukje Hummel

  1 jaar geleden
  Prima acteur, met een heel naar verleden, toch gewoon proberen te zijn.. petje af voor hem. Hoop dat hij nog lang in de filmindustrie mag blijven dan kunnen we hopelijk nog lang genieten van deze acteur. Misschien maar goed dat hij niet op sociale media zit. Daar heeft hij ook geen tijd voor.
 • Pascale De Block

  1 jaar geleden
  Prachtman met de juiste waarden en normen, waren er zo maar wat meer ...
 • an van den put

  2 jaar geleden
  een top persoon met het hart op de juiste plaats, en een top acteur,
 1. Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”
  Celebrities
  2

  Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”

  Kanye ‘Ye’ West (44) heeft heel wat te zeggen over zijn ex, Kim Kardashian (41), en haar nieuwe vriend Pete Davidson (28). In een nieuw nummer haalt de rapper hard uit naar de nieuwe vriend van zijn ex, en in een interview met Hollywood Unlocked insinueert hij ook dat Kim hem weghoudt van zijn kinderen: “Er komt geen enkele beveiliging tussen mij en mijn kinderen en jij gaat me niet belazeren”, vertelde West.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.