Keanu Reeves
Volledig scherm
Keanu Reeves © Jordan Strauss/Invision/AP

Keanu Reeves bedankt ‘John Wick: Chapter 4'-stuntmannen met een Rolex

CelebritiesDe Canadese acteur Keanu Reeves (57) heeft er altijd al om bekend gestaan dat hij, ondanks zijn fameuze bankrekening, heel normaal is gebleven en veel waarde hecht aan het goed behandelen van zijn filmcrew. En dat imago heeft hij nu alleen maar bevestigd. De acteur zou alle stuntmannen die meewerkten aan de nieuwe ‘John Wick’-film een cadeautje hebben gegeven: een Rolex-horloge van maar liefst 10.000 dollar (ongeveer 8.600 euro). 

 1. Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectaculair gewichtsverlies
  Play
  Celebrities
  1

  Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectacu­lair gewichts­ver­lies

  Acteur John Goodman (69), die jarenlang furore maakte met zijn rol in sitcom ‘Roseanne’, zorgt voor verbazing én verwondering onder zijn fans. Toen hij zijn opwachting maakte tijdens de première van de nieuwe animatiereeks ‘The Freak Brothers’ — waarvoor hij een stem insprak — trok hij alle aandacht met zijn nieuwe looks. De acteur wist dan ook spectaculair te vermageren en speelde meer dan 90 kilo kwijt in totaal.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.