Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Katie Price ontsnapt op het nippertje aan een faillissement

CelebritiesKatie Price heeft een persoonlijk faillissement weten te voorkomen door een schikking te treffen met haar schuldeisers. Dit meldt de BBC.

0 reacties

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectaculair gewichtsverlies
  Play
  Celebrities
  2

  Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectacu­lair gewichts­ver­lies

  Acteur John Goodman (69), die jarenlang furore maakte met zijn rol in sitcom ‘Roseanne’, zorgt voor verbazing én verwondering onder zijn fans. Toen hij zijn opwachting maakte tijdens de première van de nieuwe animatiereeks ‘The Freak Brothers’ — waarvoor hij een stem insprak — trok hij alle aandacht met zijn nieuwe looks. De acteur wist dan ook spectaculair te vermageren en speelde meer dan 90 kilo kwijt in totaal.