Katie Holmes en Tom Cruise in 2012, toen ze nog een koppel vormden.
Volledig scherm
Katie Holmes en Tom Cruise in 2012, toen ze nog een koppel vormden. © AP

Katie Holmes haalt subtiel uit naar ex Tom Cruise nadat collega boekje opendoet: “Verschrikkelijk dominant”

CelebritiesMet één klik wist actrice Katie Holmes (41) deze week haar ex Tom Cruise (51) op subtiele wijze een hak te zetten. Ze werd een van de nieuwe volgers van Thandie Newton (47), die samen met Cruise in ‘Mission Impossible 2' speelde. Newton klapte in een interview uit de biecht over hoe onaangenaam ze haar toenmalige tegenspeler vond.

  1. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
    Celebrities

    Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

    Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.