Kathy Griffin
Volledig scherm
Kathy Griffin © EPA

Kathy Griffin: "Ik kreeg doodsbedreigingen omdat ik met Trump lachte"

CelebritiesAcht maanden nadat ze een smakeloze foto van zichzelf met een bebloed masker van Donald Trump in haar hand online plaatste, sprak comédienne Kathy Griffin met The Hollywood Reporter over de situatie waarin ze daarna belandde. "Ik heb geen misdaad begaan, ik heb niet gereden onder invloed, ik heb niemand verkracht...mijn god, er zijn celebrities die mensen vermoorden." Toch stroomden de doodsbedreigingen dagelijks binnen," aldus Griffin in het uitgebreide 'comeback' interview.

1 reactie

 • Rob Gwosdz

  5 jaar geleden
  Men kan niet zomaar een masker noemen, he! Het was een nagebootste afgehakte hoofd van Trump, zoals als men bij ISIS moorden meermaals kon zien. Dit is een meer eerlijker beschrijving.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!