Kate Winslet
Volledig scherm
Kate Winslet © Getty/Photo News

Kate Winslet recycleert zeven jaar oude jurk voor première van ‘Avatar: The Way of Water’

CelebritiesOp dinsdag was het in Londen tijd voor de wereldpremière van ‘Avatar: The Way of Water’ en daar mocht natuurlijk ook Kate Winslet (47) niet op ontbreken. Fans van de actrice hadden misschien wel even last van een déjà vu. Winslet besloot namelijk om een oude jurk uit de kast te halen.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres
  Muziek

  “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres

  Mensen op sociale media waren niet gediend met de onsportieve reactie van Adele (34) op de winst van Harry Styles (28). De zanger won een Grammy voor ‘Album van het Jaar’, maar volgens fans was Adele het duidelijk niet eens met deze keuze. In een video gemaakt uit de zaal zie je de aanwezigen rechtstaan en applaudisseren voor Styles, maar Adele blijft rustig zitten. Zangeres Lizzo (34) maakt nu komaf met de roddels. Ze ontkracht het gerucht met behulp van een TikTok-video. Ze filmde hoe Harry na zijn winst het podium opklom. Op de achtergrond hoor je Adele samen met Lizzo roepen en zingen voor de winnaar. Alles lijkt dus nog koek en ei tussen de supersterren.