Kate Winslet en Leonardo Di Caprio.
Volledig scherm
Kate Winslet en Leonardo Di Caprio. © EPA

Kate Winslet huilde toen ze Leonardo Di Caprio na 3 jaar terug zag: “Voor altijd met elkaar verbonden”

CelebritiesDe coronapandemie is ook voor Kate Winslet (46) zwaar geweest. Buiten alle opgelegde beperkingen miste ze vooral haar goede vriend Leonardo DiCaprio (47), die ze een tijd lang niet kon zien. Winslet bekende in een interview met The Guardian enorm gehuild te hebben toen ze haar ‘Leo’ onlangs voor het eerst weer zag in Los Angeles.

 1. KIJK. Ondanks gezichtsverlamming: Justin Bieber kan weer lachen
  Celebrities

  KIJK. Ondanks gezichts­ver­lam­ming: Justin Bieber kan weer lachen

  Het lijkt erop dat het opnieuw de goede kant opgaat met Justin Bieber (29), want de zanger kan weer lachen. Vorig jaar moest de artiest zijn wereldtournee afzeggen omdat het syndroom van Ramsay-Hunt bij hem werd vastgesteld. Dat virus zorgt voor gezichtsverlamming. Nu post de zanger een video waarop hij weer breed kan lachen en daar worden fans blij van. “Dit betekent veel voor me”, schrijft iemand op Twitter.
 2. Photoshopblunder Naomi Campbell krijgt harde kritiek: “Dit is de slechtst bewerkte foto ooit”
  CELEBRITIES

  Photoshop­blun­der Naomi Campbell krijgt harde kritiek: “Dit is de slechtst bewerkte foto ooit”

  Een strakkere buik, een slanker gezicht en vollere borsten. Dat de modewereld doorgaans niet vies is van een beetje Photoshop, is algemeen geweten. Maar soms nemen de modellen ook zelf het heft in eigen handen. En dat valt niet altijd in de smaak. Zo krijgt Naomi Campbell (52) te maken met hevige kritiek op een reeks gefotoshopte foto’s van op de Oscar-afterparty. “Verwijder alsjeblieft deze foto’s.”