Kate Winslet is te gast in het BBC-programma Sunday with Laura Kuenssberg, waar ze uitlegde waarom ze de donatie heeft gedaan.
Volledig scherm
Kate Winslet is te gast in het BBC-programma Sunday with Laura Kuenssberg, waar ze uitlegde waarom ze de donatie heeft gedaan. © via REUTERS

Kate Winslet helpt Brits gezin met torenhoge energierekening

Kate Winslet is een Schotse familie te hulp geschoten die een energierekening van 17.000 pond, omgerekend ruim 19.000 euro, staat te wachten. De actrice was erg geschrokken van het verhaal dat het gezin de energiekosten van de medische apparatuur voor het jongste kind niet meer kon betalen en haar naar een zorginstelling zou moeten brengen.

  1. Priscilla Presley aast op erfenis van overleden Lisa Marie Presley
    CELEBRITIES

    Priscilla Presley aast op erfenis van overleden Lisa Marie Presley

    Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders dan haar gewoonlijke handtekening” uit. Ze vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.