AP/Photo News
Volledig scherm
© AP/Photo News

Kate Moss en Johnny Depp al feestend gespot na concert van Jeff Beck in Londen

CelebritiesZo'n vier dagen na haar getuigenis in de rechtbank heeft Kate Moss (48) nog maar eens bewezen dat ze aan de kant van haar ex-vriend Johnny Depp (58) staat. Het Britse model was - net zoals de acteur - aanwezig op een concert van de rocklegende Jeff Beck. Na het optreden zouden de twee backstage samen nog een feestje gebouwd hebben. Moss ging nadien wel alleen naar huis. 

2 reacties

 • Piet Mastur

  4 maanden geleden
  Wat die op het podium komt doen naast zo een gitaargod mag joost weten. Depp is geen gitarist ! hij heeft enkel de poses van Keith Richards goed ingestudeerd . Maar ja, als je beroemdheden kent, he .
 • Gino De Neef

  4 maanden geleden
  Ja en? Wat is het probleem?
 1. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.