Karen Damen
Volledig scherm
© Karen Damen

Karen Damen onder vuur om 'spoorlopen', ook Infrabel not amused

Bekende VlamingDeze week lanceerde Karen Damen - voorheen 'de rosse' van K3 - haar eerste eigen single. 'Een Ander Spoor' heet het nummer, en op muzikaal vlak werd het goed onthaald. De zangeres krijgt echter kritiek op de bijhorende promofoto, die sommigen als gevaarlijk bestempelen.

30 reacties

 • annie laureys

  4 jaar geleden
  En toch vind ik dit niet verstandig
 • Jean Kodak

  4 jaar geleden
  Dan zet uwe tv en alles erond maar uit want zo kan je bij iedere foto of tekst beginnen. ...man wat een mugge zifterij.
 • Moreno Tecchio

  4 jaar geleden
  Dat iedereen zich eens met hun eigen zaken bemoeid en als jullie er problemen mee hebben over deze foto of dat jullie bang zijn dat uw kinderen over het spoor gaan lopen begin dan eens met jullie kinderen een degelijke opvoeding te geven en hun respect te leren want 1 ding is duidelijk jullie die hier kritiek uiten hebben blijkbaar geen goede opvoeding genoten !hypocriete
 • Marco Debart

  4 jaar geleden
  hupla !! ze hebben weer iets gevonden om op te zeveren zenne. En wie zegt trouwens dat dit spoor nog in gebruik is ?
 • raf janssens

  4 jaar geleden
  Zeveraars die altijd kritiek moeten spuien. Elk verstandig mens weet dat ze zo'n opname niet zullen doen op sporen waar treinen kunnen aankomen en als je het een foute boodschap vindt moet je misschien ook alle films en foto's laten bannen waar spoorlopen voorkomt. Sorry dat we leven en ademen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène
  Celebrities
  9

  Daniel Craig hield emotionele afscheids­speech na het filmen van de laatste James Bond-scè­ne

  James Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.