AFP
Volledig scherm
© AFP

Kanye West volgt Kim Kardashian en haar zussen niet langer op Twitter

CelebritiesOp 8 juni, amper vier dagen geleden, wensten de Kardashians Kanye West (44) nog een gelukkige verjaardag op Instagram, maar daar had de rapper duidelijk geen boodschap aan. Kanye volgt zijn ex Kim (40) namelijk niet langer op Twitter en ook haar zussen Khloé (36) en Kourtney (42) moeten eraan geloven.

0 reacties

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Ex-man Britney Spears mengt zich: “We moesten onder dwang papieren ondertekenen om huwelijk te beëindigen”
  Celebrities

  Ex-man Britney Spears: “We moesten onder dwang papieren onderteke­nen om huwelijk te beëindigen”

  Ondanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.