ID/ Kris Van Exel
Volledig scherm
© ID/ Kris Van Exel

Kanye West vertelt hoe hij door politie onder schot werd gehouden in Wijnegem: “Dacht dat dit het einde was”

CelebritiesToen Kanye West (44) in september op bezoek was in Wijnegem om er een nieuw stulpje te kopen, kwam hij op een onaangename manier in aanraking met onze politiediensten. In de podcast ‘Drink Champs’ vertelt de Amerikaanse rapper dat een agent hem op een bepaald moment onder schot hield tijdens een wandeling. West kon tijdens het interview voor de podcast al lachen met het voorval, maar was destijds toch erg geschrokken. “Toen de agent zijn geweer bovenhaalde, dacht ik ‘well, I guess this is it’.”

34 reacties

 • Karine Roeland

  11 maanden geleden
  Hij gedraagt zich als een gek geeft geen gehoor aan een aanmaning, dus niet verwonderlijk dat de politie hem (volgens hem) onder schot houd. Wie loopt met een masker rond en negeert politie?
 • Hilde

  11 maanden geleden
  Die denkt dat het hier Amerika is , agenten hebben hier geen geweer en een revolver gaan die ook niet zomaar trekken, wel straf dat hij in Amerika pas met zijn verhaal komt.
 • hedwig huygens

  11 maanden geleden
  Heel correct gehandeld van de politieman. Elkeen heeft zich aan de wetten te houden.Als men me stuurt naar een plaats waar 2 verkeerd gemaskerden rondopen zou ik eveneens zo gehandeld hebben,Ik ben gepensioneerd collega. euhh ik twijfel of ik hem gekend zou hebben .Vele pro of antipolitiemensen vergeten ook dat wij,politiemensen meestal in uniform gekleed, herkend worden wij moeten steeds raden maar de boeven ons van ver zien afkomen dus vormen we goeie wandelende schietschijven.
 • Lindsey Clauw

  11 maanden geleden
  De politie deed wat ze moesten doen. Hij moet zo maar niet rondlopen
 • Christian Vanden Bergh

  11 maanden geleden
  Proficiat aan de politie, alleen een halve gare loopt zo rond !
 1. Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben”
  PREMIUM

  Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben”

  “Zou hij in het buurtcomité willen zetelen om er mee voor te zorgen dat de straat wat rustiger wordt? Want da’s nodig hoor!” De buurtbewoners van de Stokerijstraat in Wijnegem lachen erom nu blijkt dat niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) hun nieuwe overbuur is geworden. Maar niet iedereen ligt wakker van de komst van Kanye: “Kanye wie? Dat is blijkbaar een rapper of zoiets”.