Kanye West en Kim Kardashian in betere tijden.
Volledig scherm
Kanye West en Kim Kardashian in betere tijden. © GC Images

“Kanye West laat zich niet negatief uit over ex-vrouw Kim Kardashian op nieuwe plaat”

CelebritiesKanye West (44) laat zich op zijn aankomende album niet negatief uit over zijn ex-vrouw Kim Kardashian (40). Mensen die zondag aanwezig waren bij een luistersessie van de plaat hebben geen negatieve teksten over de realityster gehoord, zo vertellen ze aan New York Post.

 1. Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbestemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”
  PREMIUM
  Celebrities

  Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbe­stemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”

  Kim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - “niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden”. Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.