Kanye West en Kim Kardashian
Volledig scherm
Kanye West en Kim Kardashian © AFP

Kanye West is kapot van scheiding: “Kim was altijd al zijn droommeisje”

CelebritiesDe kogel is door de kerk: na veel speculatie heeft Kim Kardashian officieel de scheiding van Kanye West (43) aangevraagd. Die laatste is daar volgens insiders volledig kapot van. “Hij houdt nog zielsveel van Kim. Ze is altijd al zijn droommeisje geweest."

4 reacties

 • Leo Legrelle

  9 uur geleden
  De grootste liefde kan twee mensen met te grote ego's niet blijvend binden. Alle recepten voor een toekomstige scheiding waren reeds in het begin al aanwezig. Hun relatie heeft het eigenlijk nog lang uitgehouden. Het narcisme van Kanye kent geen grenzen. Moeten we dan nog verbaasd zijn?
 • Michel Jacobs

  5 dagen geleden
  Hij had eerder moeten kiezen tussen haar en continu onzin uitkramen. Zo ken ik er nog.
 • Ken Goeste

  5 dagen geleden
  Dit is inderdaad één van de mooiste vrouwen op aarde. Jammer voor hem maar hij heeft het voor een groot stuk zelf gezocht. Zij zal nu wel vlug opgepikt worden door één of andere stoere bink die het ook eens gaat proberen. Ze is echter een vrijgevochten vrouw die niemand nodig heeft maar dat weten vele mannen nog niet. Ze is net een poes die speelt met de muis.
 • Frank Coussement

  5 dagen geleden
  Hij zal nu meer tijd hebben om zich voor te bereiden op het presidentschap binnen vier jaar.
 1. Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen
  PREMIUM
  Celebrities

  Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen

  Wie mag het huis houden, wat met die peperdure verlovingsring en hoe regelen we het hoederecht? Het zijn de vragen waar Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) over kibbelen, nu ze gaan scheiden. Er moet voor ruim 75 miljoen euro aan vastgoed, kunst, auto's, juwelen en zelfs dieren verdeeld worden. De realityster lijkt de beste kaarten in handen te hebben, maar moet tegelijk vrezen dat de rapper hun vuile was buitenhangt.
 2. “Ik hoor mijn hele leven niets anders dan Billie! Billie! Billie!”: intieme documentaire biedt intrigerende inkijk in leven Billie Eilish
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ik hoor mijn hele leven niets anders dan Billie! Billie! Billie!”: intieme documentai­re biedt intrigeren­de inkijk in leven Billie Eilish

  Als 17-jarige kun je de wereld veroveren, maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Billie Eilish (19) geeft via haar documentairefilm ‘The world’s a little blurry’ een magnifiek inkijkje in haar leven. Haar kracht, haar zwaktes, haar twijfels, haar worstelingen. Hoe ze geplaagd wordt door aanvallen van Gilles de la Tourette en hoe haar ouders moeite hebben om hun jongste dochter los te laten. Alles komt voorbij in een ongekend open document.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen