Kanye West tijdens zijn eerste optreden als onafhankelijk presidentskandidaat in Ohio vorig jaar.
Volledig scherm
Kanye West tijdens zijn eerste optreden als onafhankelijk presidentskandidaat in Ohio vorig jaar. © AP

Kanye West gaf zelf 10 miljoen euro uit aan zijn falende presidentscampagne

CelebritiesZijn gooi naar het presidentschap heeft Kanye West (43) behoorlijk wat geld gekost. Uit het rapport dat kandidaten moeten inleveren bij de Amerikaanse kiescommissie, blijkt dat er zo'n 12 miljoen euro gemoeid was bij zijn campagne, waarvan ongeveer 10 miljoen euro uit de rapper z’n eigen zak kwam.

 1. Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbestemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”
  PREMIUM
  Celebrities

  Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbe­stemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”

  Kim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - “niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden”. Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.
 2. Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen
  PREMIUM
  Celebrities

  Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen

  Wie mag het huis houden, wat met die peperdure verlovingsring en hoe regelen we het hoederecht? Het zijn de vragen waar Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) over kibbelen, nu ze gaan scheiden. Er moet voor ruim 75 miljoen euro aan vastgoed, kunst, auto's, juwelen en zelfs dieren verdeeld worden. De realityster lijkt de beste kaarten in handen te hebben, maar moet tegelijk vrezen dat de rapper hun vuile was buitenhangt.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je