Kanye West en Irina Shayk zijn niet meer bij elkaar.
Volledig scherm
Kanye West en Irina Shayk zijn niet meer bij elkaar. © D.R.

“Kanye West en Irina Shayk zijn uit elkaar”

De relatie tussen Kanye West en Irina Shayk is volgens het Amerikaanse entertainmentmagazine ‘Us Weekly’ tot een einde gekomen. In juni werden de rapper en het Russische topmodel voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt.

 1. Achter de schermen bij Raya, de exclusieve dating-app voor celebs: “Sommige acteurs gedragen zich als halfgoden”
  PREMIUM
  Celebrities

  Achter de schermen bij Raya, de exclusieve da­ting-app voor celebs: “Sommige acteurs gedragen zich als halfgoden”

  Door de coronapandemie is daten tegenwoordig vooral een online gebeuren, en dat is bij celebs niet anders. Maar waar wij kiezen voor pakweg Tinder, gaan zij de exclusievere toer op met Raya. Die app is enkel toegankelijk voor de rich and famous - er zitten amper 10.000 mensen op -, maar dat wil niet zeggen dat die allemaal netjes hun mond houden. Een 38-jarige vrouw klapte uit de biecht over de kostprijs, de profielen en zelfs enkele beroemdheden. En ja, ook op Raya zitten er rare snuiters: “De afgelopen maanden ben ik op date geweest met een nieuwslezer met een badfetisj.”
 2. Kim Kardashian voelt zich gefaald na scheiding, net als vele andere ex-koppels. “Het idee dat je alles kan, als je er hard genoeg aan werkt, klopt niet”
  PREMIUM

  Kim Kardashian voelt zich gefaald na scheiding, net als vele andere ex-kop­pels. “Het idee dat je alles kan, als je er hard genoeg aan werkt, klopt niet”

  “Ik voel me zo gefaald, een loser. Dit is al mijn derde huwelijk dat strandt.” Kim Kardashian (40) praat voor het eerst openhartig over haar relatieproblemen met Kanye West (44) en geeft eerlijk toe dat ze een mentale klap heeft gekregen. Doodnormaal, zeggen relatietherapeut Chloé De Bie en echtscheidingsadvocaat Claudia Van de Velde. Ze leggen uit waarom zo veel gescheiden koppels zich een mislukking voelen en wat eraan te doen valt. “Vroeger was scheiden een groot taboe. Maar door een switch in de samenleving zit dat taboe nu enkel in het hoofd van de gescheiden persoon zelf.”