Kanye West in Antwerpen
Volledig scherm
Kanye West in Antwerpen © Instagram

Kanye West bezoekt Antwerps restaurant: “Hij testte negatief op Covid-19, maar positief op ons eten”

CelebritiesDe Amerikaanse rapper en producer Kanye West (43) verblijft momenteel in Antwerpen. Hij zou er samenwerken met Givenchy-ontwerper Matthew M. Williams aan de release van zijn nieuwe Nike-schoenen, de Nike MMW Zoom 4. Kanye werd de afgelopen dagen al verschillende keren gezien in de stad: logeren doet hij in hotel Julien en voor een diner trok hij naar restaurant Veranda.

76 reacties

 • Anne JACOBS

  2 jaar geleden
  En de tafeltjes waren gedekt! Zal niet voor de maand maart geweest zijn! Foute boel die West en restaurantje goed je zakken gevuld zeker? De amende zal zo wel een peulschil zijn.
 • Patrik De Weirdt

  2 jaar geleden
  Nog maar eens een bewijs dat de regels enkel voor de gewone mens tellen en niet voor de rijken. Hopelijk krijgen de restaurantuitbaters een megaboete evenals meneer West.
 • Conny De Groote

  2 jaar geleden
  Graag een monsterboete.
 • Sandra Plomp

  2 jaar geleden
  @Erik, misschien ook de tekst nog eens lezen. Want er staat toch duidelijk in " West overnachtte volgens onze informatie bij hotel Julien, een 4-sterrenhotel in het centrum. Voor zijn diner trok de man van Kim Kardashian dan weer naar restaurant Veranda:" En aangezien hij echt zelf zn eten niet zal zijjn gaan ophalen om daarna in zijn hotelkamer (dat op een andere locatie dus is) te nuttigen, lijkt mij dat hij dus wel in het restaurant gegeten heeft.
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  2 jaar geleden
  Het bewijs als je bekend en rijk bent mag en kan je alles ??????
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.