Kim Kardashian en Kanye West.
Volledig scherm
Kim Kardashian en Kanye West. © Photo News

Kanye West beschuldigt Kim van overspel in nieuwe reeks tweets vanuit ‘bunker’: “Ik wil al een jaar scheiden”

CelebritiesHet lijkt van kwaad naar erger te gaan met rapper en kersvers Amerikaans presidentskandidaat Kanye West (43). In een nieuwe reeks bizarre en onsamenhangende tweets vergelijkt hij schoonmoeder Kris Jenner (64) met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un en lijkt hij z’n vrouw Kim (39) van overspel te beschuldigen. “Ik probeer al meer dan een jaar van haar te scheiden.” Afsluiten doet hij met de gevleugelde woorden: “De toekomstige president heeft gesproken.” 

10 reacties

 • George Verbeek

  3 jaar geleden
  Als Trump president kan worden dan heeft Ye ook een goede kans. Hoe gestoorder, hoe meer stemmen?
 • tony bessems

  3 jaar geleden
  Na Trump lijkt het me de meest logische volgende stap om hem als president te hebben. En ik twijfel er niet aan dat de zijne groter is, vergeleken met Kim. De andere Kim, die van Noord-Korea. Niet Kim zijn vrouw. Duidelijkheid boven alles.
 • Gert Maes

  3 jaar geleden
  In plaats van er hier mee zitten te lachen, kunnen ze hem beter verplicht laten opnemen in een deftig psychiatrisch ziekenhuis en hem door dokters laten helpen. Kanye kampt duidelijk met ernstige persoonlijke problemen.
 • Johanna Ruiter

  3 jaar geleden
  Dit is nu een mooi voorbeeld van een bipolaire manie. Chemische kortsluiting in de hersenen. Dan komen er wanen zoals denken dat je door God gezonden bent. Dit is allemaal onder controle te houden als hij medicatie neemt. Dan stabiliseert hij en kijkt vol schaamte terug op deze tijd.
 • Marco brilmans

  3 jaar geleden
  luc verriest, het Kardashian wereldje kan je niet doen instorten vrees ik.. Het zoveelste drama of stuntje zorgt ervoor dat er terug wat volgers bijkomen. Er is ginds een aanzienlijk groot aandeel in de massa van breinloze volgers. Zet er een Kanye West bij en je hebt de muppetshow in het kwadraat.
 1. Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”
  Celebrities

  Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”

  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper één aflevering kreeg de prequel al groen licht voor een tweede seizoen én begin januari ging deze nog aan de haal met een Golden Globe voor ‘beste dramaserie’. Iedereen lijkt wel fan van de reeks over de Targaryens... behalve Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke (36), zélf. Aan ‘Variety’ biecht ze op dat ze de reeks bewust heeft vermeden.
 2. Wil Kanye West écht president van Amerika worden? “Hij ziet zichzelf als een uitverkorene van God”
  PREMIUM
  Celebrities

  Wil Kanye West écht president van Amerika worden? “Hij ziet zichzelf als een uitverkore­ne van God”

  Gek of geniaal? Dat is de hamvraag die tegenwoordig alleen nog door Kanye West (43) zélf met de laatste optie wordt beantwoord. Zijn hallucinante brokkenparcours door de jaren heen heeft hem nog geen spatje minder zelfverzekerd gemaakt. Gewapend met een handvol MTV Awards en een kleerkast vol sneakers trekt de steenrijke rapper dit jaar zowaar naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. “Het is niet zo dat het hem niet kan schelen dat hij kansloos is. Hij ziét het gewoon niet.”