Chris Rock voorafgaande aan de Oscar-uitreiking.
Volledig scherm
Chris Rock voorafgaande aan de Oscar-uitreiking. © AFP

Kaartverkoop comedyshow Chris Rock gaat hard na Oscar-incident

CelebritiesHet incident tussen Chris Rock en Will Smith tijdens de uitreiking van de Oscars valt zakelijk gezien zeer positief uit voor de komiek. Rock start deze week met zijn comedy-tournee en zag de kaartverkoop na de Oscars binnen een paar uur flink omhoog schieten. 

9 reacties

 • NOEL CLAES

  1 jaar geleden
  Mensen die nu een kaartje kopen om zijn show te zien zijn respectlozen. Met een ziekte lacht men niet en maakt men geen moppen. Of moet hij nu reclame maken om mensen in zijn voorstelling te hebben. Of is het het een reclame stunt van de media om hem te helpen ?
 • Jean-claude Demuynck

  1 jaar geleden
  Aan iedereen die denkt dat dit een publiciteitsstunt was: geen enkele acteur wil zijn carrière kapot helpen door een andere acteur te slaan, dat is zelfmoord voor je reputatie. Dit zal een grote deuk nalaten bij Will Smith, en geen enkel bedrag zou hoog genoeg zijn om dit risico te lopen.
 • Marc Dhaenens

  1 jaar geleden
  Zo goed als zeker in scène gezet , om Rock te helpen zijn carrière een extra duwtje in de rug te geven . Er is 1 slag met de hand , geen vuistgevecht , wat in zo'n stadium quasi meestal ontaard , nee lijkt me echt afgesproken spel , en kijk nu , de ticketverkoop gaan de hoogte in qua aantallen en laagste prijzen . Tja Hollywood en zijn akteurs zullen het niet laten als ze op ideeën komen om lucratieve show te verkopen , tot en met hun uitreiking show toe .
 • Patrick Ceulemans

  1 jaar geleden
  ben is curieus hoeveel de Will ervoor gekregen heeft... Ge moet zeggen dat hij ne goeien acteur is ;-). Inderdaad zeer raar dat er mensen zijn die dit geloven... ach ja...
 • Jochen Leijgers

  1 jaar geleden
  Er gaan er nog steeds zijn die denken dat dit in scene was gezet terwijl al door beide partijen is bevestigd dat dit echt was.