AFP
Volledig scherm
© AFP

Justin Timberlake verontschuldigt zich na hele heisa rond ‘Framing Britney Spears’

CelebritiesEr waren de afgelopen dagen veel ogen gericht op Justin Timberlake (40). In de documentaire ‘Framing Britney Spears’ wordt de relatie die Timberlake en Britney (39) jaren geleden hadden uitgebreid onder de loep genomen, waarbij zou blijken dat Justin wellicht meer aandeel had bij haar mentale instorting dan tot nu toe werd gedacht. Volgers van de zanger lieten de voorbije week dan ook massaal veel reacties achter op zijn sociale media.

2 reacties

 • Emily Luyten

  3 maanden geleden
  Wanneer kunnen we de documentaire bekijken in België?
 • Jos Waarheid

  3 maanden geleden
  veel teveel geld en te weinig verstand en dan kom je in deze situatie terecht. Doe eens normaal,maar in die wereld met als hoofddoel drugs en sex zal dat niet kunnen.
 1. “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvonnis van een carrière is geworden
  PREMIUM
  Showbizz
  2

  “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvon­nis van een carrière is geworden

  “You’re cancelled”, dat zijn woorden die door iedere artiest, politicus en bedrijfsleider boven alles worden gevreesd. Terecht, want wie een iets verkeerds zegt of doet, mag in één keer zijn boeltje pakken om nooit meer terug te keren. Toch als het van de kwade menigte op sociale media afhangt. “Maar waar trekken we de lijn tussen een nobele strijd en een ordinair vertoon van fakkels en hooivorken?”
 2. Controversiële docu legt ‘gevangenschap’ van Britney Spears bloot: “Zonder dokters en advocaten die me dagelijks analyseren zou ik vrij zijn”
  PREMIUM
  Celebrities

  Controver­siële docu legt ‘gevangen­schap’ van Britney Spears bloot: “Zonder dokters en advocaten die me dagelijks analyseren zou ik vrij zijn”

  Een nieuwe documentaire over Britney Spears (39) houdt het internet al dagen in z'n greep. Onderwerp van gesprek is de bewindvoering van papa Jamie (68), die al sinds haar zenuwinzinking van 2008 het doen en laten van z’n dochter controleert. Terwijl verschillende stemmen steeds luider oproepen om Britney zelfstandig beslissingen te laten nemen - “Ik weet als geen ander wat ze allemaal kan”, klinkt het in de docu - haalt nu ook vriendje Sam Asghari (27) hard uit naar z'n schoonvader. “Ik heb nul respect voor iemand die constant obstakels op ons pad gooit.”
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam