Justin Timberlake gunt fans intieme blik in huwelijk met Jessica Biel

CelebritiesHollywoodsterren Justin Timberlake en Jessica Biel zijn tien jaar getrouwd en dat jubileum delen ze met hun fans. Ze tonen intieme beelden van hun relatie op Instagram. De zanger plaatst ook enkele lieve video’s online. “Tien jaar is niet genoeg”, schrijft hij erbij. “Je maakt van mij elke dag een betere echtgenoot en vader. Ik hou zoveel van jou, jij mooie vrouw.” Het koppel trouwde op 19 oktober 2012 en heeft samen twee zoontjes.

 1. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.