Justin Bieber
Volledig scherm
Justin Bieber © BSRagency BACKGRID

Justin Bieber wil priester van controversiële kerk worden

CelebritiesAls het aan Justin Bieber (26) ligt, bekleedt hij binnenkort een leidende functie binnen zijn kerk Hillsong Church. De zanger wil graag iets terug doen voor de gemeenschap en kerk, die hem naar eigen zeggen ‘uit het diepste dal van zijn leven hebben getrokken’. 

2 reacties

 • Stef Luyten

  4 weken geleden
  Het verstand komt met de jaren. Maar daar is bieber nog ver van af...
 • Joris De Crom

  4 weken geleden
  Wat alles om maar in de media te komen.
 1. Hillsong, de extremistische kerk waar talrijke celebs lid van zijn, ligt alweer onder vuur: “Het is een sekte, ze doen aan slavenarbeid”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hillsong, de extremisti­sche kerk waar talrijke celebs lid van zijn, ligt alweer onder vuur: “Het is een sekte, ze doen aan slavenar­beid”

  De extreem strikte evangelische kerk Hillsong Church is al jaren populair bij celebs, zoals Justin Bieber, Selena Gomez, Kylie Jenner en Chris Pratt. Die laatste kreeg het pas nog zwaar te verduren op sociale media omdat hij gezien was tijdens één van de misvieringen. De kerk is namelijk berucht anti-LGBTQ+, en zijn fans snappen niet waarom hij deel wil uitmaken van een gemeenschap die zo haatdragend is. Maar er scheelt volgens insiders nog veel meer: het zou namelijk eerder gaan om een sekte dan om een kerk.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie