REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Justin Bieber pauzeert wereldtournee vanwege fysieke en mentale problemen: “Ik heb tijd nodig om te rusten”

CelebritiesSlecht nieuws voor fans van Justin Bieber (28). De Canadese zanger stopt voorlopig met zijn wereldtournee vanwege fysieke en mentale problemen. Dat heeft Bieber zelf laten weten via Instagram. Bieber kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt en had eerder dit jaar last van een gezichtsverlamming. Als gevolg wil hij nu zijn gezondheid op de eerste plaats zetten.

 1. Camila Cabello uitgelachen op sociale media om kerstsingle: “Zingt ze nu ‘I’ll Be Home For Quismois?’”
  Play
  Celebrities

  Camila Cabello uitgela­chen op sociale media om kerstsin­gle: “Zingt ze nu ‘I’ll Be Home For Quismois?’”

  Internetgebruikers liggen in een deuk door de kerstsingle van Camila Cabello (25). De zangeres covert in de kerstperiode vaak het nummer ‘I’ll Be Home For Christmas’. Maar het internet merkt wel iets héél speciaals op aan haar versie: Camila spreekt ‘Christmas’ uit als ‘Quismois’. Er duiken op de sociale media heel wat moppen op over de uitspraak. “Ik kan niet wachten tot Quismois”, klinkt het onder meer. Cabello maakte trouwens ook zélf een TikTok waarin ze de spot drijft met haar uitspraak.
 2. TikTok-fenomeen Charli D’Amelio neemt trofee van Amerikaanse ‘Dancing With The Stars’ mee naar huis
  Play
  Celebrities

  Tik­Tok-fenomeen Charli D’Amelio neemt trofee van Amerikaan­se ‘Dancing With The Stars’ mee naar huis

  TikTok-ster Charli D’Amelio (18) is de winnares van de Amerikaanse ‘Dancing With The stars’. Samen met haar danspartner Mark Ballas (36) mag ze de iconische trofee mee naar huis nemen. Het duo kreeg elke week topscores van de jury én waren ook de publieksfavoriet. “Bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd”, zegt Charli na de winst. D’Amelio werd in 2019 een TikTok-fenomeen omdat ze de app wist te veroveren met haar dansvideo’s.