Jurist Jonas Van Giel volgt de rechtszaak van Britney Spears op de voet.
Volledig scherm
Jurist Jonas Van Giel volgt de rechtszaak van Britney Spears op de voet. © DPG

Jurist over getuigenis van Britney Spears: “Ze kwam erg vastberaden over”

CelebritiesTijdens een explosieve getuigenis vertelde Britney Spears (39) woensdag voor het eerst publiekelijk hoe erg ze lijdt onder het voogdijschap van haar vader Jamie (68). Die heeft sinds 2008 controle over haar financiële en persoonlijke leven. Jurist Jonas Van Giel volgde de veelbesproken zitting vannacht via livestream. “Het gebeurt helaas niet vaak dat zo’n voogdijschap ongedaan gemaakt wordt.”

0 reacties

 1. Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”
  Play
  Celebrities

  Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”

  Joe Jonas (32) verklapte dat hij fan is van zijn ex Taylor Swift (32). In een Instagram Live vertelden hij en zijn vrouw Sophie Turner (26) wat hun favoriete Taylor Swift-album is. Ze zijn het erover eens dat dat ‘1989' is, het vijfde studioalbum van Swift uit 2014. Joe en Taylor vormden een koppel in 2008, maar die relatie kwam abrupt tot een einde door een kort telefoontje van de zanger. Daarop volgde een reeks uithalingen naar elkaar in songs en interviews. Maar de laatste jaren lijken ze dus toch weer goed overeen te komen.
 2. Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”
  Play
  Celebrities

  Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”

  Angelina Jolie (47) werd emotioneel toen ze haar dochter Zahara (17) afzette bij haar school. Zahara zal in de herfst starten met haar studies aan de Spelman College in Atlanta. Toen mama en dochter al naar de campus gingen om in te trekken, kreeg de actrice het duidelijk moeilijk, uit trots voor haar dochter. Eerder was Angelina Jolie ook te zien op de uitzwaaidag van de hogeschool. Daar haalde ze haar beste dansmoves boven.